Bericht versturen
CHINA glasvezelstof fabrikant

De Leverancier van de Thermische Isolatieproducten van Unionfull®china | Thermische Materialen - Hoge Kiezelzuurdoek - Thermische Isolerende Glasvezelstoffen

Nieuws

June 6, 2019

De rol van Verschillende Types van Vuurvaste Doek

Katoenen flame-retardant doek: de katoenen doek wordt behandeld met vlam - vertrager om niet-voortzettingseffect te bereiken;
Unionfull vuurvaste doek: de belangrijkste producten zijn permanente antistatische stof; stof van de volledig-kanaal de elektromagnetische beveiliging; bestand op hoge temperatuur bij vuurvaste gevoelde doek 200 °C-1200 °C, gordijn, document materiaal.
Blauwe glasvezel vuurvaste doek: de blauwe glasvezel vuurvaste doek wordt gebruikt voor decoratie van vuurvaste rolzonneblinden.
Vuurvaste doek: de vuurvaste doek heeft de prestaties van algemene vuurvaste doek, en heeft ook anti-licht stralingseffect. Temperatuurweerstand 350 °C, 550 °C, 1050 °C; Zoals met een laag bedekte glasvezelstof, kiezelzuurdoek en glasvezelstof.
Met een laag bedekte vuurvaste doek: met een laag bedekt met siliconerubber, pvc, pu, pa, kan enz. antistatisch, waterdicht, anti-allergisch, vuurvast effect bereiken; En Unionfull veroorzaakte de levering van de colorfullsilicone met een laag bedekte glasvezel u vele keuzen voor de deken.
Het hoge kiezelzuur fire-retardant doek met verschillende breedte voor die stof, het belangrijkst voor de hogere temperatuur de inhoud van kiezelzuur is is tot 96%. Zo kan de temperatuur aan 1700 °C bereiken, wat vaak in ruimte en andere militaire industrieën wordt gebruikt.
De verschillende stof voor verschillende functie van de vuurvaste deken, kiest juiste voor uw veiligheid, pls contacteer ons voor professionele ideeën.

Contactgegevens