CHINA glasvezelstof fabrikant

De Leverancier van de Thermische Isolatieproducten van Unionfull®china | Thermische Materialen - Hoge Kiezelzuurdoek - Thermische Isolerende Glasvezelstoffen

Fabrieksreis

Unionfull (Insulation) Group Ltd. Fabriek

Krijgen glasvezelstof & Thermische isolatiematerialen Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

ONTWERPoverwegingen VOOR DE SELECTIE VAN DE GLASstof

Er zijn vijf basis te overwegen ontwerpvariabelen wanneer het kiezen van stof voor industrieel gebruik:

Dikte

De glasstoffen zijn beschikbaar in dikten die zich van ~0,0010“ aan ~0,060 uitstrekken“.

Gewicht

De gewichtswaaier begint bij minder dan 1 ons per vierkante yard aan meer dan 50 ons per vierkante yard.

Garengrootte

De garengrootte bepaalt het gewicht en de dikte van de stof. Voor specifieke toepassingen, kan één garen over een andere aan het voordeel van de fysieke en mechnical de prestatieskenmerken van de stof worden geselecteerd.

Bouw

Dit wordt bepaald door het aantal afwijkingsgarens (machinerichting) en vult garens (dwars-machinerichting) per duim van de stof en door het weefselpatroon.

Eindig

De meeste industriële toepassingen vereisen dat de stof met een deklaagmateriaal wordt gebruikt. Voor verenigbaarheid met harsendeklagen, wordt een organische afwerking of na behandeling vaak toegepast op de stof

Unionfull (Insulation) Group Ltd. fabriek productielijn 0GARENbouw

Het verdraaien/het Beoefenen

Dit proces dient om de de het de garensterkte, diameter, gewicht, en flexibiliteit te controleren. De gloeidraden zijn verdraaid aan een vooraf bepaalde specificatie, en de verdraaide draden worden dan gecombineerd of beoefend om eender welk in evenwicht te brengen en te vermijden beklemtoont in het garen dat verwerkingsmoeilijkheden kan veroorzaken. Vele glasstoffen zijn geweven van enige garens zoals die van de garenproducenten worden ontvangen.

Het scheeftrekken

Scheeftrekken, getoond in de tekening, is hoofdzakelijk het leggen van de garens in parallelle orde. Een gespecificeerd aantal draden per duim wordt getrokken van een vismand en een wond op een afwijkingsstraal. Verscheidene „segmenteren“ stralen dan worden gecombineerd om het aangewezen die aantal draden per duim te verstrekken in de stoffenspecificatie wordt vereist.

De combinatie sectiestralen komt tijdens het het snijden proces om tot de afwijking te leiden, of weefgetouw, straal voor. Dit volledige systeem van parallelle draden is gekronkeld op één weefgetouwstraal om de „afwijking“ te worden, of systeem in de lengte van draden in de stof.

Het snijden

Het snijden is aangewend wanneer het niet verdraaide garen wordt gebruikt. Afwijking het rangschikken wordt toegepast op de garens om behandeling te vergemakkelijken en bescherming te bieden tijdens het het weven proces. Deze verrichting impliceert (1) rangschikkend de garens van de enig-glasvezelafwijking met een speciaal samengestelde chemische formulering, (2) drogend de garens, en (3) windend het gewenste aantal einden op de weefgetouwstraal door de combinatie sectiestralen.

Unionfull (Insulation) Group Ltd. fabriek productielijn 1

 

.Unionfull (Insulation) Group Ltd. fabriek productielijn 2

Het binnengaan

 

De binnengaande verrichting bereidt afwijkingsgaren voor het weven voor. In dit proces, worden de afwijkingsgarens ingepast van de weefgetouwstraal door de headleogen op de juiste uitrustingen om het gewenste patroon in de stof te bereiken. Het afwijkingsgaren wordt dan getrokken door een riet om de afwijkingsaantal threads te vestigen. Het riet wordt ook gebruikt om de het vullen garens in hun juiste positie te plaatsen.

 

 

 

 

Unionfull (Insulation) Group Ltd. fabriek productielijn 3Het weven

Het weven bestaat uit het doorweven van een reeks van recht het vullen van garens met een reeks afwijkingsgarens. De het vullen garens worden opgenomen door een luchtstraal, een rapier of een pendel dat de garens van één kant van de afwijking aan andere oversteken, die de twee systemen van draden, „afwijking“ en „het vullen“, in een vooraf geregeld weefselplan doorweven.

Het eindigen

De koppelingsagenten worden toegepast op de stof tijdens het eindigen. De koppeling, of het eindigen, agenten handelt om optimale adhesie tussen de versterkingsstof en de polymeermatrijs te verstrekken. De ballistische stoffen kunnen het schuren en water afstotende behandeling in het het eindigen stadium ondergaan.

Unionfull (Insulation) Group Ltd. fabriek productielijn 4

Contactgegevens