Bericht versturen
CHINA glasvezelstof fabrikant

De Leverancier van de Thermische Isolatieproducten van Unionfull®china | Thermische Materialen - Hoge Kiezelzuurdoek - Thermische Isolerende Glasvezelstoffen

Nieuws

March 14, 2018

Verwijderbaar Thermische Isolatiejasje

De thermische isolatiedekking wordt ontworpen aan beschermingsmateriaal van koude of hitteschade, zoals klep, machtsgenerator, pomp, turbinedekking, enz. Gewoonlijk ontwerpen wij het als op zwaar werk berekende combinatie van de materialen van het drie lagenfiberglas, één laag van glasvezel needlemat tussen twee lagen van silicone met een laag bedekte glasvezelstof. Deze verwijderbare sandwichstructuur kan met brand worden geïnstalleerd en worden verwijderd - vertragershaak en lijn en metaalgespen.

laatste bedrijfsnieuws over Verwijderbaar Thermische Isolatiejasje  0

De standaarddikte is ongeveer 25 tot 30mm. De het jasjeontwerp en grootte zullen van de eisen van klanten worden afgehangen om 100%-pasvorm te verzekeren. wegens eigenschappen van de stof van het siliconefiberglas, zijn de isolatiematrassen olie bestand, chemische bestand en gemakkelijk om door water schoon te maken.

Met de stootkussens van deze isolatiedeken, kan energie 20%-45% in het algemeen worden bespaard. Gebaseerd op de testresultaat van IRL, zal de oppervlaktetemperatuur van jasje aan 32 graad Celsius worden verminderd wanneer de binnentemperatuur naar 300℃ stijgt. Het is veilig voor arbeiders om het te raken en het te handhaven. Ook, zal de stabiele temperatuur het beroepsleven van materiaal helpen.

Contactgegevens