Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Unionfull (Insulation) Group Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Thermische isolatiematerialen voor verkoop
Van goede kwaliteit Thermische isolatiematerialen voor verkoop
Tevreden met uw Kwaliteit en dienst, zal ik sommige mijn partners aan u voor samenwerking introduceren

—— Christian Juchem (Brazilië)

نحن جد المسرور في التعاون مع الشركة jotex.علشان لديهم عدة المميزات سواء من ناحية جودة المنتجات أو موعد تسليم البضائع و هم يراعون في مصلحات الزبائن دا

—— Amjad Iqbal Syed (de V.A.E)

U bent zeer blijvend….

—— Gloria Reed (de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  ONTWERPoverwegingen VOOR DE SELECTIE VAN DE GLASstof

   

  Er zijn vijf basis te overwegen ontwerpvariabelen wanneer het kiezen van stof voor industrieel gebruik:

   

  Dikte

   

  De glasstoffen zijn beschikbaar in dikten die zich van ~0,0010“ aan ~0,060“ uitstrekken.

   

  Gewicht

   

  De gewichtswaaier begint bij minder dan 1 ons per vierkante yard aan meer dan 50 ons per vierkante yard.

   

  Garengrootte

   

  De garengrootte bepaalt het gewicht en de dikte van de stof. Voor specifieke toepassingen, kan één garen over een andere aan het voordeel van de fysieke en mechnical de prestatieskenmerken van de stof worden geselecteerd.

   

  Bouw

   

  Dit wordt bepaald door het aantal afwijkingsgarens (machinerichting) en vult garens (dwars-machinerichting) per duim van de stof en door het weefselpatroon.

   

  Eindig

   

  De meeste industriële toepassingen vereisen dat de stof met een deklaagmateriaal wordt gebruikt. Voor verenigbaarheid met harsendeklagen, wordt een organische afwerking of na behandeling vaak toegepast op de stof.

   

   

  Unionfull (Insulation) Group Ltd.GARENbouw

   

  Het verdraaien/het Beoefenen

   

  Dit proces dient om de de het de garensterkte, diameter, gewicht, en flexibiliteit te controleren. De gloeidraden zijn verdraaid aan een vooraf bepaalde specificatie, en de verdraaide draden worden dan gecombineerd of beoefend om eender welk in evenwicht te brengen en te vermijden beklemtoont in het garen dat verwerkingsmoeilijkheden kan veroorzaken. Vele glasstoffen zijn geweven van enige garens zoals die van de garenproducenten worden ontvangen.

   

   

  Het scheeftrekken

   

  Scheeftrekken, getoond in de tekening, is hoofdzakelijk het leggen van de garens in parallelle orde. Een gespecificeerd aantal draden per duim wordt getrokken van een vismand en op een afwijkingsstraal gewonden. Verscheidene „segmenteren“ stralen dan worden gecombineerd om het aangewezen die aantal draden per duim te verstrekken in de stoffenspecificatie wordt vereist.

  De combinatie sectiestralen komt tijdens het het snijden proces om tot de afwijking te leiden, of weefgetouw, straal voor. Dit volledige systeem van parallelle draden wordt gewonden op één weefgetouwstraal om de „afwijking“ te worden, of systeem in de lengte van draden in de stof.

   

  Het snijden

   

  Het snijden is aangewend wanneer het niet verdraaide garen wordt gebruikt. Afwijking het rangschikken wordt toegepast op de garens om behandeling te vergemakkelijken en bescherming te bieden tijdens het het weven proces. Deze verrichting impliceert (1) rangschikkend de garens van de enig-glasvezelafwijking met een speciaal samengestelde chemische formulering, (2) drogend de garens, en (3) windend het gewenste aantal einden op de weefgetouwstraal door de combinatie sectiestralen.

  Unionfull (Insulation) Group Ltd.

   

  .Unionfull (Insulation) Group Ltd.

  Het binnengaan

   

  De binnengaande verrichting bereidt afwijkingsgaren voor het weven voor. In dit proces, worden de afwijkingsgarens ingepast van de weefgetouwstraal door de headleogen op de juiste uitrustingen om het gewenste patroon in de stof te bereiken. Het afwijkingsgaren wordt dan getrokken door een riet om de afwijkingsaantal threads te vestigen. Het riet wordt ook gebruikt om de het vullen garens in hun juiste positie te plaatsen.

   

   

   

   

   

   

  Unionfull (Insulation) Group Ltd.

   

   

  Het weven

   

  Het weven bestaat uit het doorweven van een reeks van recht het vullen van garens met een reeks afwijkingsgarens. De het vullen garens worden opgenomen door een luchtstraal, een rapier of een pendel dat de garens van één kant van de afwijking aan andere oversteken, die de twee systemen van draden, „afwijking“ en „het vullen“, in een vooraf geregeld weefselplan doorweeft.

   

   

   

  Het eindigen

   

  De koppelingsagenten worden toegepast op de stof tijdens het eindigen. De koppeling, of het eindigen, agenten handelt om optimale adhesie tussen de versterkingsstof en de polymeermatrijs te verstrekken. De ballistische stoffen kunnen het schuren en water afstotende behandeling in het het eindigen stadium ondergaan.

  Unionfull (Insulation) Group Ltd.

 • OEM / ODM

  Unionfull Insulation Group Ltd. is etc. een kwaliteits milieuvriendelijke (ISO - 9001 & 2008) moderne, hi-tech onderneming gespecialiseerd in productie van Thermische Materialen en Hittebestendige Materialen, zoals Glasvezelstof, Kiezelzuurdoek, Silicone met een laag bedekte Glasvezelstof, Naaldmat.

   

  De producten worden aangepast met maximumbreedte van 3,2 Karlmayer-van de Weefselmeters Machine, 0.05mm dikte ~ 1.2mm. Er zijn meer dan 10.000 m2-fabriekspakhuis en grote productiecapaciteit om de korte levertijd te beloven.

   

   

   

  De Unionfullisolatie heeft van hem QC Team, van grondstoffenselectie aan productenlevering verschuldigd zijn, inspecteren onze verantwoordelijke QC leden stringent elk proces om te waarborgen alle producten die wij van hoogte - kwaliteit zijn hebben geproduceerd. Wij laten geen één van de producten met gebreken toe om aan u bestemming worden verscheept.

   

 • R & D
Contactgegevens
Unionfull (Insulation) Group Ltd.

Contactpersoon: Mr. Sam

Tel.: 86-18668332131

Fax: 86--4008266163-8807

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)